Zajdelek Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam mam w swojej p11 angielskie lampy, i mam pytanie czy da sie je jakos przerobic czy trzeba wymienic?. Gdzies slyszalem ze jak ma dwie strzalki skierowane do siebie to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jakie strzałki. Przeróbka musiała by polegać na wymianie soczewek i luster na długich. Nieopłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 a po co wymieniac lustreka na dlugich mi chodzi tylko o swiatla mijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Po to żeby świeciły w prawo a nie lewo. Druga sprawa to oznaczenie kloszy. Na przeglądach będziesz miał problemy jak się dopatrzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 tam sa podono jakies przeslonki, i mozna je przestawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras31 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 w lampach sa przesłonki,przestawisz je tylko po wyjeciu całej lampy a jest to troche kłopotliwe.łepiej podjechac do kogos kto zajmuje sie lampami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.