Gość pumba Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Uroki aut z wypożyczalni i testowych.prawie "nówki" z zajechanymi sprzęgłami i skrzyniami Jak żesz to ? Przecież ta wypożyczalnia sprzedaje prawie nowe auta w idealnym stanie i jeszcze na tym zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Prawie robi istotną różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Nie dołujcie człowieka, podpalił się i nie wyszło.Bezpieczniej byłoby szukać autko od prywatnego właściciela. Mam na myśli zakupione w krajowym salonie a nie rozbitki ściągane zza granicy.Tylko kto tak naprawdę pozbywa się 2 czy 3 letniego auta jeśli jest w pełni sprawne??? Edytowane 27 Lutego 2010 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edo Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Tylko kto tak naprawdę pozbywa się 2 czy 3 letniego auta jeśli jest w pełni sprawne??? Wbrew pozorom jest trochę ludzi, którzy jak tylko kończy się gwarancja to zaczynają rozglądać się za kupcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Wbrew pozorom jest trochę ludzi, którzy jak tylko kończy się gwarancja to zaczynają rozglądać się za kupcem. Ale (pomijając fakt że tych ludzi jest naprawdę trochę) co innego kupować auto z wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Respi Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Koledzy, jednak definitywnie i ostatecznie nie kupiłem i nie kupię NOTE'sa. Szalę goryczy przelało wczoraj to, że zgrzytało przy wkładaniu 5-ki bezpośrednio z 2-ki i 3-ki, również (przy prędkości około 130km/h) z 4-ki, oraz że jadąc na 2-ce nie mogłem włączyć 4-ki... W żadnym aucie nigdy mie się tak się nie działo... Ostatecznie dziś wpłaciłem zaliczkę na (ponownie) Skodę Octavię, którą (o ile nie zajdą jakieś niespodziewane okoliczności) odbiorę już w przyszłym tygodniu... W każdym razie dzieki za dobre rady... Pamietam jak na początku wątku o kupnie auta przez Agamka12, pisał on że te auta które ogląda i tak już przeszły selekcje w tej wypożyczalni (przez kogoś znajomego). Ciekawe w jakim stanie są te których Agamkowi nie zaproponowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 wniosek: auto z floty to kiepski pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 wniosek: auto z floty to kiepski pomysł Od początku próbowaliśmy to Agamkowi wyperswadować. Ważne jednak że się nie podpalił i podjął słuszną decyzję a jeszcze ważniejsze - że znowu mieliśmy rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agamek12 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam, dawno mnie tu nie było, ale po awarii komputera (pamiętajcie: nie próbujcie wejść na stronę basenu "Prawy brzeg" w W-wie) postanowiłem odzyskać adresy z "ulubionych" i znów tu trafiłem... Cóż, ja nie kupiłem tego notesa... Ale siostra namówiła swoją teściową do zakupu tego auta - poprostu kobieta szukała czegoś do kupna za odprawę emertalną i siostra przekonała ją, że może lepiej zamiast nówki za 50kzł (chciała 1.6 w wersji Accenta) kupić używkę z jej firmy (kolejny raz, bo już raz kilka lat wcześniej kupiła i była zadowolona z golusieńkiej Corsy C 1.0)... I cóz, ja się bałem, a teściowa siostry przez prawie 3 miesiace zrobiła prawie 10kkm i nic złego z autem się nie dzieje - jedynym kosztem jest samo paliwo... Ale mimo wszystko nie żałuję - raczej nie odnalazłbym się w tym aucie... Jak dla mnie jednak za małe (bez szans na upchniecie X-landera w bagażniku)... Choć sama koncepcja samochodu mi się podoba i uważam ją za perfekcyjną. PS: ja pozostałem przy poprzedniej marce i znów ujeżdzam Skodę Octavię... Ale powoli zbieram siły na Avensis'a T25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ty się bałeś ,a teściowa ujeżdża może boi popsuć się teściowej No dobra Agamek, w kontekście twojego postu fajnie brzmi powyższy tekst Pumby czy mieliśmy rację??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agamek12 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie wiem czy (parafrazując stwierdzenie pumby) mieliście rację... Ale jeśli teściowa jak narazie jest zadowolona to mogę zaryzykować stwierdzenie, ze zbyt mocno oparliście się na stereotypach... I tak naprawdę zazdroszczę osobie, która za jakieś 2-3 miesiace kupi z floty A(...) Megene kombi użytkowane tylko przez moją siostrę... PS: ja kupiłem swoja "nową" Octavkę od pierwszego i jedynego prywatnego właściciela - zbyt mocno wierze stereotypom aby zaryzykować z nieznanym autem flotowym którego nie mogę porządnie sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 (edytowane) Jak dla mnie jednak za małe (bez szans na upchniecie X-landera w bagażniku)... BŁĄD! x-lander wchodzi nawet z 4 kołami przy przesuniętej kanapie :-) a bez kół - kanapa nawet na maxa do tyłu + gondola :-) zapytaj mojej żony trenuje to codziennie Edytowane 31 Maja 2010 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi