Gość scorpionpl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Cześć wszystkim mam problem ze światłem wstecznym nie włącza się . Teraz pytanie gdzie jest włącznik światła wstecznego w skrzyni biegów .Teranno 1 1992r manualna skrzynia biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofs Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Cześć wszystkim mam problem ze światłem wstecznym nie włącza się . Teraz pytanie gdzie jest włącznik światła wstecznego w skrzyni biegów .Teranno 1 1992r manualna skrzynia biegów Z instrukcji wynika, że z prawej strony bliżej sprzęgła. Looknij sobie na rysunek http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Nissan/ Katalog: Terrano instrukcja obsługi Plik: 12.pdf (skrzynia biegów) Strona 132 Na schemacie włącznik ma numer 20.29 (20.30,14.22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scorpionpl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dziękuje za podpowiedz.Troche mało czytelny ten schemat.Jutro poszukam tego wyłącznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofs Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dziękuje za podpowiedz.Troche mało czytelny ten schemat.Jutro poszukam tego wyłącznika. Fakt, mało czytelny, ale przy tej części pisze "Wkliuciatiel łampy zadniego choda" Więc, to raczej będzie to. Może tylko zaczepiłeś o coś i się wtyczka rozłączyła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.