Gość roody Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam, W ciagu ostatnich dwoch dni 2x(ale nie pod rzad) zapalila mi sie kontrolka oleju. Za kazdym razem po sprawdzeniu poziomu, ktory byl w normie i odczekaniu ok 20-30 minut i po ponownym wlaczeniu silnika bylo ok. Czy ktos cos wie na ten temat i moze jakies rady udzielic? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Może zmienić trzeba olej? Może kijowy filtr oleju był dany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roody Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Hmm... od 3 lat uzywam tej samej marki-Texaco, a wymiana byla pol roku temu. Moze, ze ma to zwiazek z czujka. Chodzi o to, czy mam od razu skierowac sie do ASO, czy mozna samemu cos zaradzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W takim przypadku aso wymieniało czujnik ale razem separatorem (nie jestem pewien czy to się tak nazywa) no i pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.