Gość yanik Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 prośba o pomoc, przeszukałem forum i nie znalazłem podobnego przypadku pacjent: micra 1,0 K11 1995 nigdy nie zawiodła, przetrwała bezproblemowo najwieksze mrozy, w piątek postawiona na parkingu i w poniedziałek nie zapaliła. Objawy: iskra jest, paliwo do listwy dociera, ale najwidoczniej z niej nie wychodzi... (brak zalanych świec po kręceniu, brak zapachu benzyny po wykreceniu świec) auto odpala ładnie na sekunde po psiknięciu starterem do silników w dolot, wiec zapłon wykluczam. wygląda na jakies uszkodzenie sterowania wtrysku, bo gdyby jeden wtryskiwacz sie zapchał to by coś zagrało a tak nie zapala wogóle. Przejrzałem kabelki i wygląda ok, Ktoś ma jakiś pomysł od czego zaczać, może to jakiś głupi bezpiecznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sprawdź ten bezpiecznik ,odpowiedzialny jest za zasilanie wtrysków. (są pod maską) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yanik Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Sprawdź ten bezpiecznik ,odpowiedzialny jest za zasilanie wtrysków. (są pod maską) wielkie dzieki! podaj adres to Ci wyśle jakąś czekolade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 wielkie dzieki! podaj adres to Ci wyśle jakąś czekolade! To zjedz ją na moje zdrowie Ważne żeby bryka hulała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yanik Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 To zjedz ją na moje zdrowie Ważne żeby bryka hulała Wielkie dzieki jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.