Gość Artur3 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 halo, haloczy i ja moglbym otrzymac taka instrukcje, smigam sobie takim autkiem, zreszta od niedawna, wiec prosze, bo jednak przydalaby sie.. :idea: :!: byloby super! pozdrow600 i z gory dziekuje Owszem, wysłałem ci meila z prośbą o kontakt, nie wiem czy doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 heja, jesli mozna to i ja prosze o instrukcje (sitec@wp.pl) swa prosbe motywuje tym zem nowy i to moj pierwszy post :) dzieki z gory pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 to jeszcze raz ja. jesli dostane instrukcje wrzuce ja na serwer tak by byla ogolnodostepna i nie bylo koniecznosci generowania tak 'ciezkich' maili. info sie poda w przyklejonym poscie i nie bedzie wiecej tematu 'instrukcja do almery' - co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ok. wyślę a ty zrób już co należy by była ogólnie dostępna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dzięki za instrukcję, widzę że kolega się trochę naskanował i chwała mu za to! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spij997 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam sznownego kolegę. Jeśli to nie byłby duży problem, to poprosiłbym o przesłanie instrukcji na adres "spij997@wp.pl" - będę mocno zobowiązany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zakończyłem wysyłki instrukcji, nie wiem czy jest już na serwerze, ale jeśli ktoś bardzo potrzebuje to da się zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 to jeszcze raz ja.jesli dostane instrukcje wrzuce ja na serwer tak by byla ogolnodostepna i nie bylo koniecznosci generowania tak 'ciezkich' maili. info sie poda w przyklejonym poscie i nie bedzie wiecej tematu 'instrukcja do almery' - co Wy na to? Jeśli będzie na serwerze to proszę ogłoś to na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ves Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 halo, haloczy i ja moglbym otrzymac taka instrukcje, smigam sobie takim autkiem, zreszta od niedawna, wiec prosze, bo jednak przydalaby sie.. :idea: :!: byloby super! pozdrow600 i z gory dziekuje Owszem, wysłałem ci meila z prośbą o kontakt, nie wiem czy doszedł. :wink: dostalem dostalem ale dopiero sie sam ogarnolem.. i juz napisalem kontakt.a i czekam na odpowiedz. pozdrowionka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Wyślę instrukcję, tylko chwilę mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Mysle ze moim postem moznaby zamknac ten watek - wszystkich zainteresowanych instrukcja do Almery N15 zapraszam do tego watku: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi