Gość KSz77 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam! Ciekawie stuningowana Almera http://www.traderamotor.com/showObject.aspx__id~120064 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 No no no... calkiem calkiem... szczegolnie w srodku mi sie podoba. Ciekawe skad ma ten napisa NISSAN na drzwiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 taka muskularna N15-stka, u nas się takich nie spotyka, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Mi tez sie podoba to i owo szkoda ze nie ma tez przednich bocznych szyb sciemnionych, ogolnie ladnie sie prezentuje a co do muskularnosci o ktorej pisze Luckmack to progi i dokladki na zderzaki robia swoje ale ta waga auta tragedia prawie 1200kg za duuuzo jak na gti moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Mi tez sie podoba to i owo szkoda ze nie ma tez przednich bocznych szyb sciemnionych, ogolnie ladnie sie prezentuje a co do muskularnosci o ktorej pisze Luckmack to progi i dokladki na zderzaki robia swoje ale ta waga auta tragedia prawie 1200kg za duuuzo jak na gti moim zdaniem. fakt, jakby miał ściemnione jeszcze przednie to juz wogóle statek kosmiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 hmm gość w jakąś dziwną strone idzie z tuningiem fotele kubły a za to inne kilogramy dołozone...fakt auto za ciężkie jak na gti;/ szkoda chociaz jak sie moc troszkę podniesie to i te 1200kg może ładnie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Kubly są ładne i jakże trzymają Są różne sposoby tuningu, to nic innego jak nadawanie indywidualności seryjnej furze... Osobiście jestem za poprawieniem nieco przyspieszeń a następnie poprawieniem reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Osobiście jestem za poprawieniem nieco przyspieszeń a następnie poprawieniem reszty zgadzam sie mistrzu i tak to czynie z moja lubą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 no ładne, ale tym to bym przez Łódź nie przejechał...zawiesiłbym się na pierwszej lepszej koleinie :-) Ciekawe ile to ma kucyków pod maską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 to takie drogi włodzi??a ja sie tam przeprowadzam...z niższym zawiasem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 No te gti z silnikiem z pulsara japonskiego plus turbina to juz bylo by cos :wink: ale jak to juz wspomniano tunning w sumie bardzo ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi