Gość tomcio15 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Po wymianie tuleji alternatora i pasków klinowych (2 szt) cały czas mi piszczą paski klinowe. Byłem juz 2 razy w ASO na dociaganiu i nic - piszczy sobie dalej. Czy może ktoś miał przygody z paskami? Może napionacz nie ma już możliwości dociagnięcia? Prosze o info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A dawno zmieniałeś paski ? Wymieniaj co 2 lata i spokój masz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jakiej firmy zarzucili Ci paski? Ja bym lepiej podjechał do zakładu gdzie naprawiają alternatory i rozruszniki. W Łodzi są 3 to i Warszawie się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Paski wymienialem 1000 km temu, firmy nie znam ale "napewno" oryginał nissan bo wymiana walka altertnatora była gwarancyjna w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Paski wymienialem 1000 km temu, firmy nie znam ale "napewno" oryginał nissan bo wymiana walka altertnatora była gwarancyjna w ASO kumplowi piszczało przy zapalniu i na nierównosciach w aso zawineli rygiel do maski silnika tasma izolacyjna i zabezpieczyli napinacz do paska alternatora i ma swiety spokój tylko tasme zmienia co przeglad bo sie wyciera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Po 3 wizycie w ASO paski przestały piszczeć. Podobno wyczyścili je z błota i sukces!!! PS Poprzednie 2 razy też czyśclili! Tamat zamykam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.