Gość bordi Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 witam mam N15 i takie pytanko czy da się przełożyć błotniki, maske i reszte przodu bez pasa N16 do N15 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Odpuść sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dać to się pewnie da ale po co. No chyba że masz za duzo kasy i chcesz byc motoryzacyjnym Michałem Aniołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1986 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No i po co szpecić auto, jak n15 ładniejsza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 masz racje , jest fajniejsza i mniej awaryjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.