Gość harakiri Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Oświećcie mnie co to za symbole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Oświećcie mnie co to za symbole. T30- pierwszy X-trail produkowany do 2007 T31-druga generacja, produkcja od 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Cześć, http://www.autocentrum.pl/nissan/x-trail/ gdzie X-Trail I - jest T30 i X-Trail II- jest T31 Pozdrawiam V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harakiri Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dzięki za oświate. W takim razie u mnie w T30 nie ma funkcji follow me home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.