patrolY61warszawa Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam, mam patrola Y61 z 1998 r. na desce rozdzielczej po lewej stronie w dół od kierownicy (pomiędzy klawiszem do sterowania ustawienia lusterek a przełącznikiem stabilizatora) mam taka kontrolkę - na zdjęciach w żółtym kółku. Wygląda jak mały zielony guziczek z wytłoczonymi strzałkami w dwóch kierunkach. W momencie kiedy włączam kierunkowskaz to ta właśnie kontrolka mruga (jedno błyśnięcie na pomarańczowo). W czasie kiedy działają kierunkowskazy ona już nie błyska. Ki diabeł, czy ktoś wie co to jest za wynalazek i do czego służy?? Dodam, że zielone strzałki na tablicy zegarów (te obok prędkościomierza) migają przy włączonych kierunkowskazach normalnie. Może ktoś ma podobnie wyposażony egzemplarz i wie co ta kontrolka sygnalizuje? Z góry dziękuję za ewentualne wyjaśnienia, nie daje mi to spokoju :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 To jest kolego od elektryki do haka, tzn. że masz prąd na hak, a dokładniej migacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolY61warszawa Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Dziękuję za podpowiedź - uspokoiła mnie :-) Miałem "na końcu języka", żeby napisać o zainstalowanym haku... Czy miganie tej kontrolki jest prawidłowe? To znaczy czy powinna właśnie tak migać bez podłączonej przyczepki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 To znaczy czy powinna właśnie tak migać bez podłączonej przyczepki? Powinna migać tylko po podłączeniu przyczepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolY61warszawa Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 dziękuje za informację, w takim razie podjadę z tym do elektryka, niech popatrzy skąd to fantomowe miganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.