Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] problem z odpalaniem

Gość artur82

Rekomendowane odpowiedzi

...witam ostatnio mam problem z odpaleniem auta a wiec wyglada to tak, ze po przekreceniu kluczyka wogole nie reaguje nie kreci tylko zapalaja sie lampki i wszystko dodam ze po paru godzinach potrafi normalnie odpalic pozniej znow nic...mysle ze to immobilizer ale nie jestem pewien moze ktos mial podobny problem.

Artur82 Walczyłem z tym przez rok czasu i efekt był taki że musiałem wymienić kostke stacyjki koszt około 100 słotych widziałem niedawno na allegro

Gość MarioemP10

Potwierdzam miałem to samo,kostkę w stacyjce wymieniłem i problem znikł.Najlepiej wymienić na orginalną nie na jakieś tanie bazdiewie bo ja dwa razy wymieniałem,nie polecam innej niż oryginał.

Gość bociexxx

Dokładnie jak przedmowcy 99% to kostka stacyjki. Mozesz kupic http://allegro.pl/item937876070_nowa_kostka_stacyjki_stacyjka_nissan_almera_n15.html . Ja tez mialem taki problem ale nie kupilem nowej tylko mocniej dokrecilem swoja bo poprostu nie zawsze zalapywala(była obluzowana). Teraz tez czasami nie zalapie ale to sporadycznie a szkoda mi tego 130 zeta wiec nie wymieniam:P

Pozdrawiam

Gość artur82

...dziekuje za pomoc to mi rozjasnilo sytuacje :) pozdrawiam...

...ehh paliła tydzień jak zdjąłem obudowę i podociskałem wszystko, teraz ni... niechce odpalić, czy to w 100% będzie ta kostka jak to sprawdzić??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...