Gość dzikunek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 hello, no i pierwszy temat "pokazupowy": obszerny wyciek z przekładni kierowniczej - do wymiany. (jakoś regeneracja mi się nie wpisuje) Macie jakieś rekomendacje gdzie poszukać tak aby znaleźć coś w rozsądnym stanie? jakieś sprawdzone "dziuple" z cześćiami? Aso odpada - 3500zl, czy ona jest taka sama w każdym hiszpanie bez względu na motor? Mój to 2,8 TD. A może z GRa pasować? z góry dzięki pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rowinx Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 gr ma inną montowana z drugiej strony ramy i takie tam, mam od k160 i wiele innych części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzikunek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 gr ma inną montowana z drugiej strony ramy i takie tam, mam od k160 i wiele innych części A od K160 będzie pasować do K260? pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rowinx Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A od K160 będzie pasować do K260? pozdr, tak dużo klamotów w tych modelach jest identycznych zawieszenia ukł kier i wiele wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.