Gość tomecki34 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 WITAM !!! Jak rozpoznać przy zakupie używanych reflektorów czy nie pochodzą z rozbiórki anglika i nie dać się nabić w butelkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Nie wiem, jak to wygląda w praktyce (w którym miejscu szukać), bo nie miałem w rękach, ale myślę, że powinieneś znaleźć jakieś homologacyjne nadruki/wybicia, a uzbrojony w rozpiskę oznaczeń, nie powinieneś mieć problemu z rozpoznaniem. To tak bym to widział czysto teoretycznie, na moją prostą makówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jak bedziesz szukał to na lampie powinien byc znaczek Exx np. E1 tzn Niemcy a na angliku bedziesz miał GB. E znaczy Europa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jak bedziesz szukał to na lampie powinien byc znaczek Exx np. E1 tzn Niemcy a na angliku bedziesz miał GB. E znaczy Europa. Dzięki popatrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam. Mam takie pytanie. Uszkodziła się uszczelka gumowa lampy przedniej, czy jest szansa gdzieś to kupić. Dzięki za wszystkie porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csm Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Na szrotach trzeba pytac. Moze z jakiejs uszkodzonej pozwola wyciagnac. Innej rady nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.