Roman 1975 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Państwa co do postu który napisałem w 2011r o regeneracji turbosprężarek w Pruszkowie firma Turbo-Rentgen zmienił się adres , są w dalszym ciągu w miejscowości Pruszków telefon został ten sam 507 034 256 i 535353100 cały czas mogę ich polecić mają również stronę internetową. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez mirekg9 reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tadekkk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) W kwestii naprawy turbosprężarek znam jedną, naprawde dobrą firmę, która się tym zajmuje. Sam z doświadczenia wiem, że sama regeneracja jest nieco skomplikowana, ale np. wymiana uszczelek jest raczej łatwa i to możemy spokojnie sami zrobić... Gdyby chciał ktoś namiary na firmę -piszcie na priva Tadek Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Tadekkk reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi