Bumcyk Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam Szanownych Forumowiczów. Czy wymieniał ktoś kierownicę w P12 przed liftingiem. Moja zaczęła sie wycierać i chciałbym zmienić na skórzaną.Zastanawiam się czy będzie pasowała od wersji angielskiej.Można kupić w necie za 200zł.Czy orientuje się ktoś, czy kierownica ze sterowaniem radiem wersja angielska, będzie pasowała do wersji europejskiej bez sterowania radiem w kierownicy? Jak postępować przy wymianie ,żeby nie uszkodzić airbaga? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 p12 czy p11 bo jak p12 to takie młode auto i kierownica do wymiany??? a jak wygląda p12 przed i po liftingu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumcyk Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 p12 czy p11 bo jak p12 to takie młode auto i kierownica do wymiany??? a jak wygląda p12 przed i po liftingu?? W środku różni się min. kierownicą. Model WP12.Przebieg 120tys km.Też mnie dziwi tak niska jakość materiałów.Przebieg autentyczny potwierdzony książką i fakturami z serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie polecam przecierania kierownicy nitro. Ja chciałem zmyć plamkę i już mi nie pasuje do przebiegu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumcyk Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam Szanownych Forumowiczów. Czy wymieniał ktoś kierownicę w P12 przed liftingiem. Moja zaczęła sie wycierać i chciałbym zmienić na skórzaną.Zastanawiam się czy będzie pasowała od wersji angielskiej.Można kupić w necie za 200zł.Czy orientuje się ktoś, czy kierownica ze sterowaniem radiem wersja angielska, będzie pasowała do wersji europejskiej bez sterowania radiem w kierownicy? Jak postępować przy wymianie ,żeby nie uszkodzić airbaga? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. nikt nie wymieniał kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Odlacz baterie, wypnij poduszke srubokretem naduszajac sprezyne z poduszce od tyłu dwa otwory, wypnij wtyczke poduszki i masy. Teraz duzy (21 chyba)klucz nasadowy, ktoś trzyma kierownice a ty odkrecasz. Znaczek na kolumnie jest rowny ze znaczkiem na kierownicy, inaczej bedziesz mial krzywo ster. Pod kierownicą jest zwijacz taśmy - musisz założyć taki od wersji ze sterowaniem. Przy skladaniu uwazaj na ten znaczek i nie baw sie taśmą, Przperaszam, ze tak niechlujnie opisalem ale sie spiesze, jesli cos to pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolmar Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Odlacz baterie, wypnij poduszke srubokretem naduszajac sprezyne z poduszce od tyłu dwa otwory, wypnij wtyczke poduszki i masy. Teraz duzy (21 chyba)klucz nasadowy, ktoś trzyma kierownice a ty odkrecasz. Znaczek na kolumnie jest rowny ze znaczkiem na kierownicy, inaczej bedziesz mial krzywo ster. Pod kierownicą jest zwijacz taśmy - musisz założyć taki od wersji ze sterowaniem. Przy skladaniu uwazaj na ten znaczek i nie baw sie taśmą, Przperaszam, ze tak niechlujnie opisalem ale sie spiesze, jesli cos to pytaj. A trzeba do tego sciagac oslone pod kierownica? Bo nie wiem gdzie szukac tych otworow do wypiecia poduszki. Sa one gdzies pod ta klapka pod kierownica? Bardzo prosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.