Gość Mierda Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 przeszukałem forum nie mogę odszukać żadnego wątku. Czy wiecie jak wygląda przekładka kierownicy na lewą stronę? Czy podpasują części od zwykłego Sunnego? Jak jest z częściami do GTiR w Polsce? Przepraszam, że tak wchodzę i się nie witam, ale mam okazję zakupić wspomniany powyżej samochód. Do klubu dołącze potem i prosze nie atakujcie tylko pomóżcie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocominick Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 przeszukałem forum nie mogę odszukać żadnego wątku. Czy wiecie jak wygląda przekładka kierownicy na lewą stronę? Czy podpasują części od zwykłego Sunnego? Jak jest z częściami do GTiR w Polsce? Przepraszam, że tak wchodzę i się nie witam, ale mam okazję zakupić wspomniany powyżej samochód. Do klubu dołącze potem i prosze nie atakujcie tylko pomóżcie..... przekładkę mozesz zrobić tylko na bazie części z sunny gti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mierda Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 przekładkę mozesz zrobić tylko na bazie części z sunny gti czy części do sunny gti znajdę w Polsce bez problemu? Gdzie mogę szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 czy części do sunny gti znajdę w Polsce bez problemu? Gdzie mogę szukać? allegro i na forum , kup sobie na allegro jest gti za 2800 caly - PARCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mierda Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Dzięki za wielką pomoc. Znasz może kogoś kto może pomóc w tym temacie? przełożenia kierwonicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.