sbogdi Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, czy jest gdzies strona gdzie po nr VIN moge sprawdzic jakie dokladnie mam sprzeglo? albo ktos cos poleca? mam N15 1998r po lifcie, 1,6 90KM bede wdzieczny za odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam, czy jest gdzies strona gdzie po nr VIN moge sprawdzic jakie dokladnie mam sprzeglo? albo ktos cos poleca? mam N15 1998r po lifcie, 1,6 90KM bede wdzieczny za odpowiedz pozdrawiam al tak konkretniej o co ci chodzi sterownie hydraulika czy linka czy o producenta , jaki kupić zamiennik jak chcesz kupic zamiennik polecam firme nkn lub nkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdi Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 al tak konkretniej o co ci chodzi sterownie hydraulika czy linka czy o producenta , jaki kupić zamiennik jak chcesz kupic zamiennik polecam firme nkn lub nkk a jak ze sprzeglem Valeo? ta almerka ma jeszcze jezdzic u mnie do konca tego roku takze nie szukam czegos wypasnego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DŁUGI.76 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 a jak ze sprzeglem Valeo? ta almerka ma jeszcze jezdzic u mnie do konca tego roku takze nie szukam czegos wypasnego.... Witam . kup sprzęgło AISIN i będziesz zadowolony było dużo wałkowane na temat sprzęgła tu na forum i tu http://www.nz/viewtopic.php?p=32539 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MESJASZ Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 a jak ze sprzeglem Valeo? ta almerka ma jeszcze jezdzic u mnie do konca tego roku takze nie szukam czegos wypasnego.... VALEO było zakładane przez nissana jako orginał ale z tego co wiem najtanszy jest AIKSAN tu znowu toyota montuje to sprzegło jak swoje valeo osobiscie nigdy nie zakladałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukal Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Lepiej nie oszczędzac. Założyłem tanią tarczę do docisku NKK i niestety nie wytrzymała nawet pół roku. (wszystko było nowe lecz kupione oddzielnie). Sprężynka z tarczy wypadła gdyż nie wytrzymał materiał Teraz mam komplet AISIN i największe butowanie wytrzymuje a przy tym nie drogie. O Valeo też coś było na forum że nie wytrzymuje. Z tego co wiem jest miękkie (pedał lekko pracuje). Dodam że robocizna troszkę kosztuje, sam to sprawdziłem. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.