Gość kamilbe Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Co oznaczają wskazania wyświetlacza w primerze P11 98r.?? dzisiaj pojawiła mi się temperatura w wysokości -28stopni, a nigdy mi się to nie zdarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekS25 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Co oznaczają wskazania wyświetlacza w primerze P11 98r.?? dzisiaj pojawiła mi się temperatura w wysokości -28stopni, a nigdy mi się to nie zdarzyło. Jaka to p11? przed czy po lifcie? Z kompem pokładowym? Ja mam przed liftem i umnie są: zegarek, temperatura i data. Jeśli Ci wywaliło -28 to może czujnik do przeglądu/wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilbe Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jaka to p11? przed czy po lifcie? Z kompem pokładowym? Ja mam przed liftem i umnie są: zegarek, temperatura i data. Jeśli Ci wywaliło -28 to może czujnik do przeglądu/wymiany. To Primera przed liftem, z tego co ja widze to godzina nastepna godzina i pare kresek tyle co ja widzę;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IREK999 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 albo tak zimno albo czujnik nawalił tam jest godzina data i temperatura zewnętrzna l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilbe Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Godzinę mam, więc datę muszę sobie ustawić, ale temperatury nie pokazuje tylko takie coś --:-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekS25 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Godzinę mam, więc datę muszę sobie ustawić, ale temperatury nie pokazuje tylko takie coś --:-- To tak jak pisałem pewnie coś z czujnikiem.. sprawdź go, może to jakaś pierdoła typu zaśniedziały kabel. "Czujnik znajduje sie posrodku belki, pomiedzy sygnalami , pomiedzy zderzakiem a chłodnica" - takie coś znalazłem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zanim zakupisz nowy czujnik za jakieś wielkie pieniądze to udaj się do elektronika, zakup termistor hyba 2,2k za 50 groszy, umieść w miejsce czujnik i ciesz się dalej poprawnym wskazaniem temperatury. Jak ktoś wie dokładnie ila ma mieć ten termiostor to niech poda, bo nie chce mi sie szukać po forum w archiwum, specjalnie dla kolegi. Może zrobić to sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.