Gość świrekl Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam wszystkich! Chciałbym Wam przedstawić moje auto :]] MODEL: Nissan Sunny N14 GTi, 1992r SILNIK: SR20De UKŁAD DOLOTOWY: Seria Plany: Dolot ze stożkiem UKŁAD WYDECHOWY: Seria z katalizatorem Plany: Przelot ELEKTRONIKA: Seria UKŁAD NAPĘDOWY: Seria ZAWIESZENIE: Seria Plany: Sprężyny obniżające ~40mm UKŁAD HAMULCOWY: Seria ŚRODEK: Seria CAR AUDIO: Seryjne głośniki, Radioodtwarzacz Sony CDX-MP40 MOC: Katalogowo 143KM, 171Nm a teraz..? PLANY: Ogarnięcie blachy na wiosne, i jakiś felunek na lato ZDJĘCIA: Zdjecia z ogłoszenia: Zdjecia aktualne : Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ładna bryka .zawsze sunny N14 GTI był moim faworytem ze wszystkich modeli nissana.także dbaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Te koła mi tak średnio troszkę pasują no ale auto generalnie ładnie się prezentuje... Ps. Z Lublina jesteś tak więc pasowało by nim odwiedzić jakiegoś rally-sprinta na torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świrekl Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Stalówki są tylko na zimę. Na ciepłe dni mam alusy 15' które bede malował na biało no na rally sprinta na pewno sie jakiegos wybiore wiec pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 W opisie napisałeś że masz katalizator jeszcze, mam dla Ciebie dobrą propozycję, oto ona: http://www.allegro.pl/item945155144_tlumik_katalizator_nissan_primera_sunny_100nx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Coobcio chodzi Ci o ten zamiennik od Primery 2.0 16v kat ? Bo w aukcji jest podany zamiennik do sunnego 1.6. I ciekawe ile coś takiego pohula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Nie wpływa wszytkie takie same były flansze montarzowe i średnice wwlotu/wylotu - brać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Właśnie wywaliłem kata i zapodalem ten tlumiczek i pierwsze wrażenia są takie ze dół osłabił się a góra za to ciągnie jak zła.Jest minimalnie głośniej.Do wymiany mam jeszcze plecionke bo napewno wypuszcza troche powietrza, może jak już ja wymienie to wtedy będzie widoczny pełny rezulatat. Także Świrek zbrój swojego sunniacza i do zobaczenia na ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.