Gość eeddeekk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) witam szukam jak w temacie UCHO OCZKO HAK HOLOWNICZY NISSAN PRIMERA P11 2000 rok. wkręcany w zderzak z przodu. Edytowane 4 Marca 2010 przez eeddeekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pap Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 witam szukam jak w temacie UCHO OCZKO HAK HOLOWNICZY NISSAN PRIMERA P11 wkręcany w zderzak z przodu. Sorki, że może nie do końca odpowiem na Twoją potrzebę, ale czy nie pomyliłeś modeli ? Ja mam P11 i w moim aucie "ucho, oczko..." z przodu jest zamontowane na stałe (stanowi całość z belką zderzaka), a nie wkręcane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eeddeekk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 jest to primera z 2000 roku po lifcie i tu hak jest wkrecany z przodu w zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 witam szukam jak w temacie UCHO OCZKO HAK HOLOWNICZY NISSAN PRIMERA P11 2000 rok. wkręcany w zderzak z przodu. Cześć Myślę ze jak napiszesz w odpowiednim dziale to szybciej coś znajdziesz. http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/18-czesci-kupieszukamsprzedam/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eeddeekk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Cześć Myślę ze jak napiszesz w odpowiednim dziale to szybciej coś znajdziesz. http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/18-czesci-kupieszukamsprzedam/ Pozdrawiam Chcialem tam napisac ale tam nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Kolego masz P11,144 Tego ucha nie mam i ja. Już 2 razy musiałem holować swojego traktora i z powodzeniem zrobiłem to zaczepiając linkę na uchu od sanek przy podłużnicy. Nic się nie odkształciło. Wiadomo że powinno się użyć tego wkręcanego ucha, ale da radę i tak. Szukaj po szrotach z angoli. Nowy to koszt około 25-30 zyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro29 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam Ja ten hak zrobiłem sam. Dopasowałem gwint, znalazłem odpowiednio długą śrubę, obciąłem łeb śruby i dospawałem dość solidne oczko z łańcucha tak aby wszedł zaczep od linki do holowania /zaczep średniej wielkości/ i jest Hak nie był sprawdzany w akcji leży sobie w bagażniku i niech tak zostanie. A tak na marginesie, przy kupnie do głowy mi nie przyszło że P 11.144 ma wkręcany hak/wcześniej miałem P10 i P11 przed liftem i te modele miały ucho/ a sprzedawca nie raczył mnie poinformować że nie ma haka. Dobrze że dojechałem do domu bez problemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmelek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziś zapytałem w ASO ile takie ucho u nich trzeszczy. Dostałem odpowiedź i spadłem z krzesła: "około 224zł. Dostępny jest na zamówienie czas oczekiwania około 7dni roboczych." Ostatnio komplet tarcze + klocki na tył wymieniłem i wyniosło mnie to 360 zł (zamienniki TRW, wymieniałem sam)!!!!Do tej pory miałem jeszcze złudzenia teraz już wiem na pewno ASO NISSAN r.... s..... k....... w d... i to bez wazeliny. Osoby, które oburzy mój post z góry przepraszam. Uniosłem się i musiałem sobie ulżyć . Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez karmelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 wszystkie wróble z forum ćwierkają aby ASO Nissan omijać baaaaaaardzo szerokim łukiem, aż dziw bierze że lubelskie dostało jakąś tam nagrodę za obsługę klienta czy coś tam. Pewnie chodziło o tych co mają nowe furki i robią je tam na gwarancji. Co do tematu to hak z anglika kosztuje około 30 zeta. Nie ma lewego gwintu pomimo że z Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja mam taki w nysce: http://allegro.pl/item993372024_ucho_holownicze_hak_nissan_primera_allmera.html ale lepiej by sie nie musiał przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmelek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Prośba. Czy mógłby ktoś zmierzyć w swojej p11.144 jaką średnicę gwintu ma to wkręcane ucho do holowania. Już 2 razy zaliczyłem skuchę, w obu przypadkach sprzedawcy zaklinali się, że ucho od tego modelu i w obu przypadkach było to samo czyli za mała średnica gwintu. U mnie w otwór wręcz "wpada" śruba M20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi