Gość Virgo_ Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam, mam takie pytanie, czy w waszych Almerach wspomaganie kierownicy rowniez jest dosc silne? Chodzi o to, ze trudno wyczuc auto bo kierownica nie stawia wystarczajacego oporu... Zastanawiam się, czy jest moze jakis czujnik lub cokowik innego, co moglo sie zepsuc powodujac wlasnie to, ze wspomaganie zawsze jest mocne bez wzgledu na predkosc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Wspomaganie w tym aucie jest stałe i niezależne od prędkości, to nie EPS . Radze przed jazdą wmówić sobie, żę wspomaganie jest bardzo słabe, po jakimś czasie przyzwyczaisz się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Virgo_ Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Przejechalem ostatnio 1200km w trasie i jakos nie udalo mi sie wmowic, ze jest slabe ani sie przyzwyczaic wiec pewnie juz do tego nie dojdzie. Inni uzytkownicy twierdza, ze u nich wspomaganie slabnie wraz ze wztostem predkosci, wiec albo to zbiorowe wmowienie sobie albo u Ciebie tez to nie dziala jak nalezy... Nie wiem co jest bardziej prawdopodobne ;-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.