Gość kokosos Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 witam. W moim pathfinderze mam juz drugie sprzeglo z wymienionymi okladzinami... czasami gdy ruszam samochod wpada w dziwne wibracje(wrazenie robi jakby mial skakac hehe), wiecie co moze byc tego przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Może nie na temat - czy zakładałeś sobie moduł doświatlania zakretów sprzężony z kierunkowskazem? bo tak to wyglada na Twoim zdjeciu. Jeśli tak - opisz coś na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokosos Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 hehe nie, ale myslalem nad tym, lecz nie wiem jak to wszystko skonstruowac... a na zdjeciu oba halogeny normalnie wlaczone sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zobacz krzyżaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R35 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jakie masz spreglo obecnei dwu czy jednomasowe? Jesli nei wiesz podaj mi numer VIN jesli bylo zmieniane na gwaracji to moge to sprawdzic. Sprzegla jednomasowe moga powodowac wibracji. Mozna wrocic z powrotem do dwumasowego w takim przypadku. Jak bede mial VIN to moge powiedziec duzo wiecej na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.