Gość dj kuki Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 panowie pomocy! od niedawna mam gtika i problm polega na tym ze chodzi caly czas jakby na ssaniu obroty praktycznie na biegu jalowym nie schodza z 2 tysiecy. w czym moze byc problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el ronin00 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Nie znam sie zabardzo,ale poszukaj może tematów o silniku krokowym,bo to on steruje wolnymi obrotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dj kuki Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 no tak silnik krokowy, ale obroty mi staja w miejscu praktycznie tak jakby byl na ssaniu caly czas. moze to byc czujnik temperatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DRAGANTA Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 no tak silnik krokowy, ale obroty mi staja w miejscu praktycznie tak jakby byl na ssaniu caly czas. moze to byc czujnik temperatury? ja mialem podobnie kolego nie zawsze tak stawal na obrotach ale jak mu odbilo to i na 2,5 potrafil sie zatrzymac...mi padl czujnik temp sprawdz to i u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.