Przemek Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 W aucie mam taka centralkę http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=941247933 . Po przełączeniu na pb praktycznie od razu wskakuje od razu na lpg, pomaga dosyć mocne wciskanie (przytrzymywanie) przełącznika. Czy to może być wina centralki czy czegoś innego? Jak się reguluje obroty przy których auto przełącza się na lpg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tak i kabelkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 i kabelkiem Mógłbyś to trochę rozwinąć, tak szczerze mówiąc do tej pory nie miałem żadnych awarii związanych z lpg, także w tej dziedzinie jestem praktycznie "zielony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.