Gość dioros Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam posiadam almere n15 99r 1.4 16v i podcieka mi olej pod czujnikiem czy musze go odrazu wymieniac czy moze go dokręcic poniewaz zauwazyłem gwint co polacacie . Z góry dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur82 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam posiadam almere n15 99r 1.4 16v i podcieka mi olej pod czujnikiem czy musze go odrazu wymieniac czy moze go dokręcic poniewaz zauwazyłem gwint co polacacie . Z góry dziekuje i pozdrawiam ...Tez mi sie pociło pod czujnikiem, ja wymieniłem, śmieszne pieniądze kosztuje czujnik więc radze wymienic zapewne uszczelka juz sie zestarzała pod czujnikiem nowy przetrzec benzynką i dokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dioros Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dziękuję bardzo za odp pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.