kacperost Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Padła mi skrzynia w teranoI skrzynie są drogie ale znalazłem skrzynie z terrano II z początku Seri chodzi mi o to czy ta skrzynia będzie pasowała do mojego auta jest to terrano 2.7td z 1993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiterM Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 a czy TWÓJ to też diesel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperost Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 tak tez dizel taka sama pojemność i wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiterM Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 przekładki nigdy nie robiłem osobiście ale myśle że będzie pasować w takim przypadku choć dla pewności możesz zapytać jeszcze kogo innego bo na forum widzę że nikt nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pltz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nigdzie nie mogę znaleźć więc odkopuję temat Czy skrzynia z T2 TD będzie pasowała p&p do T1? Wiem, że od TDI napewno nie, a w teorii wydaje mi się że TD w jedynce i dwojce powinny być takie same... Macie może jakieś pewne informacje? Bo czeka mnie wymiana, a patrząc po ogloszeniach podaż jest zdecydowanie większa tych od T2, tylko nie wiem czy wynika to z faktycznych różnic czy nieświadomości sprzedających... Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Co prawda skrzyni nie przekladalem ale silnik z td do tdi i pasowalo wszystko do skrzyni oba terrano II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No coś ty ? z TD do TDI pasowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No tak, slupek bralem z td do tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.