Gość kamilbe Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Co wybrać Stag 300, czy BRC?? Stag 300 kosztuje 2200,a BRC 2800, czy warto dołożyć 600zł?? Proszę o opinie użytkowników obu instalacji, Gaz planuję założyć w mojej Primerce 2.0 16V,130KM, 1998r. Jest Ktoś w stanie polecić jakiegoś gazownika z Torunia, lub okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 brc jest chyba lepszą instalacją, ale nic sam nie zrobisz, ja mam staga od 5 lat i nie narzekam, oprogramowanie darmowe można zdjąć z netu ( http://www.ac.com.pl/o-firmie/profil-firmy,381/) fejsik też można kupić i możesz sam sobie podglądać i ustawiać parametry a nie jest to trudne, dużo zależy od elementów użytych do montażu. pojeździj popytaj i powiedz, żeby zrobili Ci spis elementów co i za ile zapodaj i powalczymy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Stag4 + Matrix HD344 albo MagicJety pojedyncze z rozdzielaczem + Zavoli Zeta S i będzie śmigać aż miło. Warunek - poprawnie zrobiony montaż instalacji. Jedną z ważniejszych rzeczy są nawierty w kolektorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Matrix HD344 mogą nie wydolić lepiej HD544 mają większą wydajność z garka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Matrix hd344 370 zł ,,,, hd544 520 zł .... ale dobre ponoć ,,,a Mj dobre filtry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.