pieto83 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, Niepokojące dźwięki zza prawego tyłu coraz bardziej nękają mój zmysł słuchu, otóż coś nawaliło! przy hamowaniu coś jak by metal o metal szorowało, z czasem zgrzyt nasilał się, czy słuszne są moje podejrzenia że to tylko klocki hamulcowe zakończyły swoją materię? Czy komp nie powinien wyrzucić wówczas info ? Tak poza tym jakie klocki polecacie do brembo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kregon Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Klocki sie koncza. Czas najwyzszy na wymiane. Ja zalozylem ATE (Nissan na nich wyjezdza z fabryki). Moga byc tez redstuffy (nie greenstuffy!!! - maja gorsze parametry niz seria), ds2000 i inne z tej samej lub wyzszej polki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieto83 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 anoo klocki, az po tarczy poszło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość imp Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ten sam efekt (600km po kupnie auta - sprzedający dużo nie zostawił ) - zamówiłem TRW LUCAS (na zachodzie chwalą) do BREMBO - zdam relację jak się sprawdzą. Ten sam efekt (600km po kupnie auta - sprzedający dużo nie zostawił ) - zamówiłem TRW LUCAS (na zachodzie chwalą) do BREMBO - zdam relację jak się sprawdzą. Potwierdzam - TRW zamontowane - po problemie (na razie tylko tył wymagał interwencji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.