Gość ps3store Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 witam interesuje mnie wymiana tarcz z przodu tylka niemam pojecia jak sie do tego zabrac.moze ktos z kolegow wymienial i wie co rozkrecic i nie posuc z gory dzieki fotki mile widziane z przebiegu tej operacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiterM Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 fotek nie mam ale zacząć musisz od odkręcenia zacisku i piasty z tarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ps3store Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 to wiem ale niechce uszkodzic tych automatycznych blokad.chodzi mi ktore sruby jeszcze odkrecic zeby nie rozlecialo sie na czesci i co z lozyskiem kola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiterM Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 żeby odkręcić piaste muszisz najpierw odkręcić sprzęgiełko jak zdejmiesz je powoli to nic się nie rozsypie bo jest sklejone smarem pózniej półoś jest zabezpieczona segerem i jak go zdejmiesz to nie pomyl kolejności tych elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ps3store Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 dobra koledzy dziekuje za odpowiedzi.mam nadzieje ze sie z tym uporam.zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.