Robo 46 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam Wszystkich forumowiczow. Moj problem to obroty kture w trakcie jazdy przy zmianie biegu potrafia spasc prawie do zera a bardzo czesto ponizej 500 obr.Dodatkowo zauwazylem tez ze na postoju na biegu jalowym w trakcie wciskania chamulca obroty potrafia wachac sie powyzej 700 a takze spadac chwilowo do 100.Dodam ze w moja alma to N16 z 2003 i silnikiem 1.5 benzyna. Bardzo prosze o wszelkie sugestie i podpowiedzi dotyczace problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dariusz12 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 witam! jeśli jest związek między hamowaniem a obrotami stawiał bym na zaworek przy serwo i od tego bym zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Missiakkuss Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja na Twoim miejscu popracowałbym nad ortografią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo 46 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Ja na Twoim miejscu popracowałbym nad ortografią Wydawac by sie moglo iz to forum samochodowe a nie polonistyczne, ale moze sie myle Misiaczku!!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Missiakkuss Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nie mylisz się Ale to raczej nie zmienia faktu, że należy się troszkę przyłożyć do tego co i jak się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo 46 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nie mylisz się Ale to raczej nie zmienia faktu, że należy się troszkę przyłożyć do tego co i jak się pisze To prawda ze piszac posty nie zwracam uwagi na pisownie ale no coz tak juz mam. I apropo dolegliwosci mojej almy to dolalem dzisiaj 20 litrow paliwa z "pewnej" stacji i jak reka odjal. Pozdrawiam nissanmaniakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.