Monia88 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 A wiec mam pytanie czy jest możliwość dopasowania przelacznika swiatel z P11 do P10? Jakby ktoś miał schematy tych przewodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 ustalenie co jest co chyba nie trudne mamy tak na logikę światła pozycyjne krótkie i długie i prąd co zasila to wszystko czyli obstawiam 4 przewody choć to jeszcze jest rozdzielka na obie strony ?? piernik kawałek kalba i się snajdzie co jest co .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Tak latwo sie mówi tylko w tym nowszym jest wiecej przewodów w załaczniku sa pokazane obydwa szkoda bo nikt nie potrafi pomoc..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 słuchaj a da się to zamontowac na kierownicy tak samo się wsuwa ,,,,jeśli tak to ok masz miernik taki za 20 zł to sprawdzania obwodów i można znaleść co jest co np jak dla mnie to dla każdej sekcji postojowe krótkie i długie masz prąd 3 wtyki najdz 3 lub raczej 4 styki co mają cały czas połączenie ze soba to musi rozdzielać prad na każdą jakby sekcję teraz podejrzewam że reszta jest rozdzielona na strony czyli jak przełączasz na postojowe to jeden z znalezionych połączeń powinien się łączyć z kolejnymi 2ma i tak z każdymi światłami jak sobie nie poradzisz to mogę rozkręcić u siebie panel i powiem Ci co jest co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.