Gość lukaszenko Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam mam problem z nissanem k10 1.2 92 nie chce jechac wiecej niz 80 zaczyna przerywac moze macie jakies pomysly co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekwlkp Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam mam problem z nissanem k10 1.2 92 nie chce jechac wiecej niz 80 zaczyna przerywac moze macie jakies pomysly co to moze byc? Tak na początek sprawdź najpierw kable i świece w jakim są stanie, filtr powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witam mam problem z nissanem k10 1.2 92 nie chce jechac wiecej niz 80 zaczyna przerywac moze macie jakies pomysly co to moze byc? Obstawiam zapchaną dyszę drugiego przepływu gaźnika,lub niewydolność pompy paliwowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.