Gość filtron Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 witam kupiłem aluski z otworem fi 75.5 i mam dojscie do tokarzy i mam pytanie czy pierscienie moga byc aluminiowe a i jeszcze czy nakretki do kół są z ulepszonej stali czy ze zwykłej :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Pierścienie centrujące, jak najbardziej mogą być z aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 W wiekszosci przypadkow produkuja z plastiku (chyba ABS) ale sa tez jak mowi Piotrek z aluminium , moj kolega ma w VW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 a nakrętki z jakiej stali może wiecie :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Pierścienie centrujące mogą jak najbardziej być z aluminium, ale mam radę. Dobrze je przesmaruj od wewnątrz przed założeniem, bo po sezonie potrafią się niemiłosiernie zapiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.