Gość barbituran Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 witam złamał mi się jeden z tych śmiesznych przycisków/zacisków do regulacji wysokości zagłówka. wie ktoś może jak to się wymienia? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Wyjmuje jak każdą zużytą częśći wkłada drugą Debilne pytanie to i odpowiedż taka sama Musisz wyjąć zagłówek i wyciągnąć potem z fotela tą uszkodzoną tuleję z zaciskiem Jest ona tam na wcisk. Wyciągnięsz palcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbituran Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 ja wiem czy debilne?.. palcami próbowałem i nie chciało wyjść, podważałem dłutkiem i też nic. nie chciałem złamać bo to plastik dlatego spytałem. jutro popróbuje jakimiś cęgami albo żabką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.