Gość lukas15925 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 witam! mam micre 95r. 1.0 16v i jestem po probie regeneracji przeplywomierza(zimne luty) ale problem polega na tym ze srubka ktora jest odpowiedzialna za obroty silnika ta pod przeplywomierzem na imbuls 6 zostala przezemnie wykrecona i problem nie wiem jak to teraz wyregulowac nie mam obrotomierza. czytalem na jakims forum ze w primerze jest przeplywomierz i tam sie ustawia tak ze wkreca sie na maxa ta srubke i popuszcza jakies 2mm i ma byc ok tylko w mikrze jak tak ustawie to obroty sa za niskie porsze o pomoc z gory dzieki nikt nie pomoze??? prosze o pomoc bo juz nie wiem jak to wyregulowac prosze o zmierzenie i podanie tej odległosci HELP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pokajoke Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zmierzyłem suwmiarką w swoim "pocisku szos" śruba regulacyjna inbus 6 była zagłębiona na 1,5 mm od krawędzi otworu w którym siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas1987 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 musisz ustawic zeby obroty byly na 0,700;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.