jacort Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam , mam problem ze światłami kierunkowskazu, otóż kiedy sobie stał odkąd przyejchałem do pracy , zapaliły sie same z siebie lewe światła kierunkowskazu, , najprawdopodobniej same z siebie, bo kiedy z niego wychodziłem nie zauważyłem niczego takiego, czy ktos moze wiedziec co moze byc powodem takiej sytuacji ?? Z góry dzięki i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 masz autoalarm?? może ktoś coś grzebał przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacort Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 nie mam autoalarmu już naprawione , okazało się że jakaś zwara robiła się na złączu do przyczepki . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.