Gość sebus1981 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam Potrzebna mi pomoc, otoz pojechalem do sklepu, swiatla dzialaly, wracajac bylo mi ciemno, okazalo sie ze nie pala mi swiatla mijania, ale by bylo smieszniej dzialaja mi postojowe i dlugie, gdzie jest problem... Prosze o pomoc gg 481415 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grabsatel Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Moim skromnym zdaniem spaliła Ci się żarówka. Tak się zdarza, że czasem spalą się obydwie na raz. Pewnie masz H4 czyli długie i mijania w jednej żarówce... musisz zatem kupić takowe i wymienić. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Jeśli bezpieczniki są ok sprawdz w jakim stanie sa kostki przy zarówkach ,czy nie stopiły się(czy jest dobry styk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.