Riddick5 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Chciałem zakupić sobie na wiosnę komplecik nowych amorków na przód i tył. Kto eksploatuje amorki marki Tokico ( z tego co wiem to mają coś wspólnego z Hitachi) proszę o opinie amorki przód http://www.allegro.pl/item956240633_amortyzatory_tokico_prz_nissan_almera_n15_1995_00r.html amorki tył http://www.allegro.pl/item956320393_amortyzatory_tokico_tyl_nissan_almera_n15_1995_00.html No i przydałyby się jakieś dobre sprężynki Proszę o poinstruowanie mnie w tej kwestii pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Jakbym miał N15 to bym kupił Bilstein'y. Niestety do N16 nie ma więc kupiłem Kayaba i jak na razie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 to komplet wyjdzie 10% wartośc auta...nie ma czegoś tańszego?? gdzie 250 za amortyzator....w życiu bym nie dał i do almery.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Użytkowałem amory tokico w corolli - po 4 latach na przodzie ( i około 90kkm) nie wykazywały oznak zmęczenia). IMO - produkt wart polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość E-busola Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Z tego co słysze to amorki Tokico maja bardzo dobra opinię,myślę że to bedzie dobry wybór. Pamietaj,ze na elementach zawieszenia nie warto oszczędzac,chodzi o bezpieczeństwo i komfort jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Od kilku lat jeżdżę z przodu na Kayabach, natomiast z tyłu na Tokico. Zrobione ok. 100 tys., bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.