Gość bartus_02 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam. Posiadam Nissana Primere p10 z 95r. 1.6 16V. Samochod nigdy mnie nie zawodził aż wczoraj gdy jechałem obwodnica około 110-120 km/h i chciałem wyprzedzić samochod przedemna po wcisnieciu pedału gazu samochód nie zareagował, wcisnąłem jeszcze raz ale na maxa i samochód nie zareagował, dopiero za 3 razem samochod zaczal przyspieszac. Dodam ze silnik zaczal przerywac od jakiegos czasu. Co sie stalo.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a nie kiwa na wolnych ?? mogą być różne sprawy np: przepływka żle waży powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartus_02 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Tzn. z tym przerywaniem to jak stoje w korku to czuc to przerywanie, a co do tego przyspieszania to dziwne, stalo mi sie to pierwszy raz.. a potem juz bylo dobrze. I teraz nie wiem co robic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 podłącz gdzieś pod kompa i niech zobaczą co z lambadą i przepływką, choć w tym drugim przypadku może wskazywać dobrze ale będzie się kończyć, tak było u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartus_02 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ok. Dzieki, a apropo tego przerywania.. jakis tydzien temu bylem u mechanika i powiedzial mi ze to jest wina pompy paliwa. Jak myslicie, to prawda.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a w jakim sensie wina pompy?? nie podaje ?? nie daje rady ?? też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartus_02 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No powiedzial mi poprostu ze to pompa paliwa,i juz teraz nie wiem co robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.