Gość DRAGANTA Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Moglby mi ktos pokazac <na zrobionym zdjeciu> gdzie sie podkreca <podwyzsza> obroty w nissanie sunny 1.4 16v ?? Bede zobowiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nol152 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Z jakiego roku masz samochód a przedewszystkim silnk chodzi mi o to czy jest to gaznik czy na pelnym wtrysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DRAGANTA Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Nissan Sunny 1.4 16v z 91r gaznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conan_librarian Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Za obudową filtra powietrza (od strony kabiny) jest takie wystające pokrętło o średnicy ok 1.5 cm. Ja tym reguluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 a w 1.6 16V '95r wtrysk jak podkrecic obroty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DRAGANTA Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Znalazlem to pokretelko...ale co tam trzeba gleboko reke wsadzic to szok dopiero zlokalizowalem go jak zdjalem filtr. Dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.