Gość wz30 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich. Jestem użytkownikiem QQ już od prawie roku i nie narzekam, wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolony! Mam jednak pytanie odnośnie plastikowej osłonki wewnątrz samochodu, tuż po prawej stronie pedału gazu, u mnie plastik ten wydaje się "luźny" tzn podczas jazdy haczę butem o tą osłonkę - trzymając nogę na pedale gazu, mam wrażenie jakby ona spadła z jakiś zatrzasków.Gdy ją dociskam to jest luźna,jest jakieś 5 cm przerwy, niestety nie mogę trafić na żaden zatrzask i tak to pozostawiam. Czy w Waszych autach też tak jest??? Zbliża się roczny przegląd i nie wiem czy mam to zgłaszać??? Druga sprawa to przednia szyba, na samym dole tam gdzie szyba jest łączona z uszczelką jest taki czarny pasek naklejony na szybę, i częściowo ten pasek u mnie się odkleja, czy ktoś się z tym już spotkał lub zgłaszał w ASO??? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Osłona przy pedale gazu. Miałem to samo, Naprawili z marszu, jak się przypadkowo zjawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wz30 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Osłona przy pedale gazu. Miałem to samo, Naprawili z marszu, jak się przypadkowo zjawiłem. Dzięki bardzo "sceptyk" za pomoc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.