Gość ewmarko Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Po włączeniu świateł mijania zapala się kontrolka świateł drogowych ( przy załączeniu świateł drogowych również świeci kontrolka). Czy winny jest jakiś przekaźnik ??? Co należy sprawdzić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mnie się świeciła kontrolka długich gdy przy włączonych światłach mijania miałem zwarcie w kostce reflektora (światło mijania nie świeciło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bubar Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ewentualnie podnieś maskę odpal silnik włącz światła i podejdź do kostek i poruszaj lekko nimi.. ja tak miałem bo mi masa lekko nie stykała w kostce od świateł.. popraw luty i będzie malina:) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1973 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Po włączeniu świateł mijania zapala się kontrolka świateł drogowych ( przy załączeniu świateł drogowych również świeci kontrolka). Czy winny jest jakiś przekaźnik ??? Co należy sprawdzić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marek miałem to samo, zwarcie w żarówce H4, raz świeciła raz nie świeciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.