Gość blet Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam mam takie małe, wydawać się wam zapewne będzie, banalne pytanie. Czy wachacze górne przy wymianie dokręcacie maksymalnie jak się da czy zostawiacie luz aby swobodnie pracował wahacz? Jeśli zostawię luz czy się on nie odkręci i nie odpadnie gdzieś pod drodze? Aha mówię o nissanie P11 z 97r. Z góry dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 na dokręcałem na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blet Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 [no ja tez dokreciłem na maksa ale mam watpliwosci czy nie zniszczy się z czasem mocowanie wahaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmx Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Jak masz utulejowane tak że mogą sie obracać swobodnie to na maxa jak są zalene gumą to najpierw koło podeprzeć a potem na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość E-busola Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Możesz dokrecic na maksa,nic się nie stanie,bo jeśli chciałbyś zostawic trochę luzu to musisz zrobic to z wyczuciem. Przy większym luzie może dojsc do większych szkód niż na maksymalnie dokręconym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.