Gość Lukask Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam, Mam pytanie czy wiecie od jakiego innego nissana podpasuje kierownica do Y60 ? Chodzi mi o włożenie kierownicy o mniejszej średnicy, ale nie chcę wydawać kasy na nabę momo i jakieś sportowe kiery, no i chciał bym mieć klakson bo przy wyrywaniu kinetykiem się przydaje Dzięki już wszystko wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocominick Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam, Mam pytanie czy wiecie od jakiego innego nissana podpasuje kierownica do Y60 ? Chodzi mi o włożenie kierownicy o mniejszej średnicy, ale nie chcę wydawać kasy na nabę momo i jakieś sportowe kiery, no i chciał bym mieć klakson bo przy wyrywaniu kinetykiem się przydaje Dzięki już wszystko wiem sunny 87-95 primera 91-96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rowinx Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ja bym nie zmieniał bo na wertepach nie opanujesz kasztanki i łapki ci po wykręca w nadgarstkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Potwierdzam, na małej zrobisz sobie kuku. Chyba, że nie używasz auta w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukask Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Niestety przy moim wzroście jest to nieuniknione Ale spokojnie chcę troszkę mniejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.