Gość marcin84 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 mam uszkodzony reflektor przedni w mojej n16 przed FL. szukalem na allegro i zauważyłem że ceny lamp soczewkowych od wersji po lifcie są niewiele wyższe i rozważam zakup takich zwg wizualnych. Tylko czy takie reflektory pasuja bez dokonywania przeróbek czy wogóle nie ma możliwości wymiany starych na soczewkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar18 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 temat już wielokrotnie był poruszany. z tego co pamiętam trzeba przerobić wtyczki i wyciąć kawałek blaszki. lampy po lifcie wyglądają lepiej ale znacznie gorzej świecą. wiem z własnego doświadczenia bo moja N16 jest właśnie poliftingowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin84 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dzieki za odpowiedz. jakoś nie mogłem tego tematu znaleźć. skoro zaleta lamp po lifcie jest tylko wyglad pozostane przy wymianie na taka sama. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.