Gość slivka Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 witam kolezanki i kolegów czy ktos z Was ma lub widzial podswietlanie schowka pasazera w almerach n16 po liftingu? 2003 rok? jesli tak to prosze najlepiej o zdjecia ewentualnie wskazowki jak i co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu588 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nie widzialem, ale co za problem zrobic samemu. Kupic prawie obojetnie jaki klosz (np nr aukcji 942127606), zrobic otwor, podciagnąc dwa kabelki od złącza zapalniczki i swiatelko gotowe. Albo ewentyalnie kupic z pstryczkiem, aby sie caly czas nie paliło. Niedlugo bede to sobie robil. I w bagazniku drugą po lewej stronie. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slivka Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a po co robic skoro moze juz instalacja jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu588 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam! Nie ma instalacji, zasilanie zabrałem z zapalniczki.Za schowkiem jest kostka, ale od AIRBAGA'a. Przedstawiam fotki z roboty. 2 dni mi to zajeło. Fajny gadzet. :-) A lamke znalazłem w garażu, bodajże od dużego fiata 125p :-). Fajna jest bo z włącznikiem.,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.