slaw-8 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam szanownych posiadaczy nissana k12. Jak wspomniałem w temacie mam mały problem z oświtleniem bagażnika. Mianowicie: po otwarciu całkowiecie klapy żarówka nie świeci się, jednak gdy poruszy się kable z prawej strony jakie wychodzą do tylnej szyby na jakiś czas żarówka się zapali, a potem gaśnie. Zaś gdy klapa jest w pozycji pół otwartej wszystko jest ok i żaróweczka ładnie sobie daje:))I moje pytanie czy ktoś miał już taki problem i wie jak go można rozwiązać?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dzieje się tak poniewaz masz uszkodzone kable te co są w osłonie gumowej (wchodzące do tylnej klapy), trzeba zsunąć osłone znaleść kabel i go naprawić (tylko lutowanie). A tak wogóle to to światełko to zapala zamek tylnej klapy - chyba już wiesz wszystko co i jak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw-8 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Dzięki kolego za pomoc. Za jakiś czas wybieram się na urlop, więc będzie troche czasu by pobawić się. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mam pytanie co do oswietlenia bagażnika. Czy oświetlenie bagażnika jest w kazdej wersji?? Bo ja mam ciemno i przyznam sie sczerze ze nie szukalem lampki. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw-8 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Szanowny kolego nie odpowiem Ci na to pytanie, czy w każdej wersji masz podświtlenie. Najprościej jest poszukać - u mnie jest po prawej stronie mniej więcej na wysokości lampy tylnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Nie, nie w każdej jest oświetlony bagażnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.