Gość VincenzoKS Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam Powiedzcie proszę czego brakuje w miejscach oznaczonych "TU1" oraz "TU2". Czy jest to istotne? Czy może tak zostać jak jest? Z góry dzięki za odpowiedzi. Dodam że silnik to 2.0 SR20DE 140KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 ja też mam tak samo od 5 lat i daję rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ewentualnie mogly byc tu wezyki luzno sobie wiszące w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Właśnie u siebie zobaczyłem przy okazji wymiany oleju że tak samo mam.Silnik 2.0 benzyna P11.144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 a z drugiej strony ciekawe po co one tam są?? w szczególności ten przy kolektorze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.