Gość xmotyl Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam. Wymieniałem po zimie filtr powietrza i z obudowy filtra wydłubałem coś takiego jak na zdjęciu. Długość ok. 8 cm. Moje pytanie brzmi: do czego to jest ? Generalnie,to czy jest potrzebne, do czego, gdzie można kupić? Widziałem, że od tego idzie jakiś wężyk do silnika. Almera N15, 1.6, 97 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Filtr odmy, innaczej skraplacz mgiełki olejowej. Bez tego zawali filtr powietrza olejem. Podobno jest tani w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja ten filterek dostawalem w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.